Noile Piranha V au fost supuse la teste de anduranță în cadrul exercițiului Red Scorpion 21

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Trageri reale realizate de Armata română, cu blindate Piranha 5, sursă foto: MApN
Trageri reale realizate de Armata română, cu blindate Piranha 5, sursă foto: MApN

În cadrul Brigăzii Multinaționale Sud-Est NATO a avut loc zilele trecute exercițiul Red Scorpion 21.1 la care au participat și militarii Batalionului 26 Infanterie cu noile vehicule blindate Piranha V. În același timp, militarii Batalionului 20 Infanterie alături de Contingentul Militar Polonez, au executat în cadrul exercițiului Black Scorpion 21.1.

”Militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” au încheiat în săptămână ce a trecut exercițiul RED SCORPION 21.2. În cadrul exercițiului, militarii și-au perfecționat tacticile și procedurile utilizate pe timpul ducerii luptei, având ca obiectiv menținerea nivelului ridicat de pregătire”, se arată într-o postare a Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

 

???????? Militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie “Neagoe Basarab” au încheiat în săptămână ce a trecut exercițiul RED...

Publicată de Headquarters Multinational Brigade South East: HQ MN BDE SE pe Luni, 8 martie 2021

 

Militarii Batalionului 20 Infanterie "Dolj", alături de Contingentul Militar Polonez, au executat în cadrul exercițiului BLACK SCORPION 21.1, exerciții de rezolvare a unei situații tactice cu teme ce variază de la lupta în mediul urban, până la desfășurarea acțiunilor de apărare și ofensivă. Militarii și-au perfecționează tacticile și procedurile utilizate pe timpul luptei, concomitent cu realizarea coeziunii între forțele implicate în exercițiu.

 

???????? Militarii Batalionului 20 Infanterie "Dolj", alături de Contingentul Militar Polonez, au executat în cadrul...

Publicată de Headquarters Multinational Brigade South East: HQ MN BDE SE pe Marţi, 9 martie 2021

 

Începând din 2018, Comandamentul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est de la Craiova are misiunea de a asigura comanda şi controlul unei operaţii NATO de tip Articol 5 – apărare colectivă –, de nivel brigadă, pentru a contribui la securitatea teritorială şi a populaţiei din sud-estul continentului european.

Din această brigadă fac parte militari din 15 națiuni: Albania, Bulgaria, Canada, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Turcia, Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii și România, care este națiunea cadru.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel