Noi imagini cu Next Generation Squad Weapon

Eduard Pascu |
Data publicării:

General Dynamics a dat publicității imagini cu un nou tip de armă care ar putea intra în dotarea militarilor americani în 2021 sau 2022, transmite defence blog.

Compania dezvoltă în prezent două versiuni ale NGSW (Next Generation Squad Weapon) pentru infanterie și unități speciale. NGSW-AR va înlocui arma automată a Forțelor Speciale M249, iar NGSW-R (Rifle) va înlocui carabina M4. Versiunile armei sunt destinate să fie echipate cu tehnologii sofisticate, cum ar fi calculul balistic, capabilități inteligente de urmărire a țintei, comunicații wireless și funcții avansate bazate pe camere video.

NGSW va combina puterea de foc și cadența unei mitraliere cu precizia și ergonomia unei puști, oferind precizie, rază lungă de acțiune și letalitate. Arma va fi ușoară, muniția va fi ușoară iar semnătură acustică și flacăra la gura țevii vor fi reduse.

Soldații vor folosi NGSW-AR împotriva țintelor apropiate, mijlocii sau la distanță în toate tipurile de teren și în orice condiții. Arma folosește muniție calibru 6,8 mm.

 

Vezi și:  Un producător de arme a prezentat noul model de NGSW

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel