Un producător de arme a prezentat noul model de NGSW

Eduard Pascu / 15 oct 2019 / 15:24

General Dynamics Ordnance and Tactical Systems, o companie aerospațială și de apărare globală, a prezentat modele de arme de nouă generație (NGSW) constând din pușca automată NGSW (NGSW-AR) și pușca NGSW, transmite defence blog.

Antreprenorul american de apărare a prezentat arma care se dorește a fi un înlocuitor al M249 Squad și M4/M41.

NGSW va combina puterea de foc a unei mitraliere cu precizia și ergonomia unei puști, oferind îmbunătățiri ale capacității de precizie, rază de acțiune și letalitate. Arma va fi ușoară, muniția de asemenea și va avea semnătură acustică și flash redus. Soldații pot folosi NGSW-Automatic Rifle împotriva țintelor apropiate, mijlocii și extinse în toate condițiile.

NGSW-AR va înlocui arma automată M-249 Squad sau SAW, iar NGSW-R va înlocui carabina M4 / M41.

(w670)

US Army a ales recent General Dynamics-OTS Inc., AAI Corporation Textron Systems și Sig Sauer Inc. pentru a livra prototipuri atât pentru versiunile automate și de pușcă ale NGSW, cât și pentru sute de mii de runde de muniție specială de calibru 6,8 mm comune la ambele arme.

NGSW este planificat a intra în serviciu în anul 2021 sau 2022. Versiunile armei sunt destinate pentru a fi echipate cu tehnologii sofisticate, cum ar fi calculul balistic, țintă inteligență cu capabilități de urmărire a acesteia, comunicare wireless și capabilități avansate bazate pe camere.

Vezi și: SIG SAUER va produce noi modele de arme care să înlocuiască carabina M4 și mitraliera M249

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy