Nava USS St. Louis (LCS 19) a încheiat testele - Video

Eduard Pascu |
Data publicării:

Nava de luptă din clasa Freedom, Littoral Combat Ship USS St. Louis (LCS 19) a încheiat cu succes încercările de acceptare care au fost efectuate pe Lacul Michigan, potrivit comunicatului de presă al Lockheed Martin.

Acum că încercările sunt terminate, nava va suferi o dotare finală și o reglare fină înainte de livrare. LCS 19 este a zecea variantă LCS Freedom și este prevăzută pentru livrare către US Navy la începutul anului viitor.

"Flota LCS crește, iar finalizarea probelor de acceptare a LCS 19 înseamnă că US Navy va avea în scurt timp 10 nave rapide varianta Freedom în flotă", a declarat John DePietro, vicepreședinte al companiei producătoare.

LCS este conceput pentru a învinge amenințările litorale și pentru a oferi acces și dominare în apele de coastă. Este un combatant de suprafață rapid și agil, oferind capabilități de luptă și flexibilitate operațională pentru a executa misiuni concentrate aproape de țărm, cum ar fi operațiuni de deminare, război anti-submarin și războiul de suprafață. Nava are o lungime de 118 de metri și poate atinge viteze mai mari de 40 de noduri.

 

 

 Vezi și: O nouă navă din clasa LCS, varianta Independence, primește botezul

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel