Nava USS St. Louis (LCS 19) a încheiat testele - Video

Eduard Pascu / 17 dec 2019 / 12:27

Nava de luptă din clasa Freedom, Littoral Combat Ship USS St. Louis (LCS 19) a încheiat cu succes încercările de acceptare care au fost efectuate pe Lacul Michigan, potrivit comunicatului de presă al Lockheed Martin.

Acum că încercările sunt terminate, nava va suferi o dotare finală și o reglare fină înainte de livrare. LCS 19 este a zecea variantă LCS Freedom și este prevăzută pentru livrare către US Navy la începutul anului viitor.

"Flota LCS crește, iar finalizarea probelor de acceptare a LCS 19 înseamnă că US Navy va avea în scurt timp 10 nave rapide varianta Freedom în flotă", a declarat John DePietro, vicepreședinte al companiei producătoare.

LCS este conceput pentru a învinge amenințările litorale și pentru a oferi acces și dominare în apele de coastă. Este un combatant de suprafață rapid și agil, oferind capabilități de luptă și flexibilitate operațională pentru a executa misiuni concentrate aproape de țărm, cum ar fi operațiuni de deminare, război anti-submarin și războiul de suprafață. Nava are o lungime de 118 de metri și poate atinge viteze mai mari de 40 de noduri.

 

 

 Vezi și: O nouă navă din clasa LCS, varianta Independence, primește botezul

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy