Ministrul Apărării, Mihai Fifor, prezent la Exerciţiul multinaţional Salamis Storm (SALSTO)-18

Mihai Ciobanu |
Data publicării:
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor va asista, miercuri, alături de şeful Statului Major al Apărării, general Nicolae Ciucă, la Exerciţiul multinaţional Salamis Storm (SALSTO)-18, care se desfăşoară în localitatea Nea Peramos Attica din Grecia. 

Mihai Fifor, ministrul Apărării, va asista, miercuri, alături de generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării, la Exerciţiul multinaţional Salamis Storm (SALSTO)-18, care se desfăşoară în localitatea Nea Peramos Attica din Grecia. 

Potrivit sursei citate, SALSTO-18 este un exerciţiu multinaţional de antrenament care se desfăşoară în perioada 31 mai - 9 iunie şi la care participă militari din forţele pentru operaţii speciale din Bulgaria, Grecia, România şi Serbia. 

"Exerciţiul va reafirma şi întări relaţiile de cooperare militară existente între ţările participante şi are ca scop pregătirea militarilor din forţele pentru operaţii speciale participante, pentru a face faţă provocărilor specifice operaţiilor de sprijinirea păcii şi soluţionarea crizelor caracteristice mediului de securitate actual", se precizează în comunicat. 

România participă la acest exerciţiu cu un detaşament format din 14 militari. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel