Kevlar-E, un posibil vehicul de luptă pentru infanterie al armatei ucrainene

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Întreprinderea de stat ucraineană Ukrinmash, pare a concernului militar de stat UkrOboronProm, a dezvăluit, la începutul acestei săptămâni, un prototip al noului său vehicul de luptă pentru infanterie Kevlar-E.

Informaţia a fost făcută publică de portalul militar Ukrainian Military Cente care a prezentat o fotografie a prototipului vehiculului de luptă pentru infanterie Kevlar-E.

Compania ucraineană Ukrinmash lucrează la dezvoltarea unui nou vehicul de luptă pentru infanterie, care are la bază șasiul obuzierului autopropulsat sovietic 2S1. Noul IFV al Ukrinmash are în loc de turelă cu tunul de 122 mm, o nouă stație de arme Shturm.

Coca IFV-ului Kevlar-E se bazează pe cea a obuzierului autopropulsat sovietic 2S1, dar cu un blindaj mult mai groasă. Kevlar-E dispune de un spaţiu special pentru a transporta 6 pasageri, în plus față de cei 3 membri ai echipajului.

Sursa citată nu face nicio menţiune cu privire la câte astfel de IFV-uri are de gând compania Ukrinmash să producă, nici măcar dacă există un program de producţie în serie pentru vehicul de luptă pentru infanterie Kevlar-E.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel