Indonezia va cumpăra armament în baza contractelor offset

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Ministerul Apărării din Indoneziei a solicitat o colaborare mai mare între guvern, industria națională de apărare și armată în eforturile de îmbunătățire a capacității de producție militare indigene.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis într-un comunicat de presă din 22 iulie că nevoia unei colaborări consolidate este una dintre principalele priorități prezentate în implementarea planului de dezvoltare industrială a apărării 2020-24. Planul, care va fi supravegheat de Comitetul pentru politica industriei de apărare din cadrul Ministerului Apărării (KKIP), coincide cu cea de-a treia și ultima fază a programului de modernizare a forțelor armate indoneziene ("Tentara Nasional Indonesia: TNI") numit Forța minimă esențială (MEF).

Anunțând planul 2020-24, ministrul apărării Ryamizard Ryacudu a spus că industria de apărare a Indoneziei a îmbunătățit capabilitățile în urma adoptării Legii privind industria de apărare - numită și Legea 16 - care avizează Ministerul Muncii să achiziționeze din industria locală ori de câte ori este posibil. Legea 16 prevede, de asemenea, că, atunci când se efectuează importuri pentru apărare, contractorul străin livrează contractul prin parteneriate cu industria locală.

Ryacudu a declarat că programele industriale locale susținute prin Legea 16 includ producția locală de submarine, fregate, tancuri medii, rachete și muniții.

Ryacudu a subliniat, de asemenea, o cerință în cadrul planului 2020-24 pentru guvern, TNI și industria locală este de a extinde cooperarea și "sincronizarea" pentru a sprijini producția locală de apărare. El a mai spus că TNI trebuie să "prioritizeze în mod consecvent" produsele interne asupra importurilor de apărare.

Vezi și: Turcia şi Indonezia vor produce împreună tancul mediu KAPLAN MT

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel