ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație

  13 Mai
Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație
ILA BERLIN Air Show 2018, evenimentul anului în aviație

ILA BERLIN Air Show este un eveniment extrem de important pentru profesioniștii din industria aerospațială și fanii aviației.

ILA Berlin este una dintre cele mai mari expoziții comerciale pentru industria aerospațială din lume. Acesta include conferințe, întâlniri de afaceri și ateliere. Vor fi peste 1000 de expozanți la ILA BERLIN Air Show, eveniment care atrage până la 200.000 de vizitatori. Vorbim despre cel mai vechi show aerian care a început în 1909.

ILA Berlin - Târg de comerț pentru profesioniști

Târgul ILA Berlin oferă o platformă importantă pentru schimbul internațional de informații între industria aerospațială, agențiile spațiale, armata, politica și știința. Reprezentanții companiilor de renume mondial, principalii expozanți și experții în domeniul aviației îl folosesc ca pe o oportunitate de a discuta evoluțiile, strategiile și tendințele pieței.

Spectacol pentru fanii aviației

Pentru oamenii care admiră aviația, afișajul static și show-ul aerian, evenimentul oferă detalii importante. Cu mai mult de 200 de avioane de la istoric la modern, ILA Berlin prezintă, în mod semnificativ, mai multe aeronave decât orice alt show aerian. La eveniment vor fi cele mai recente tehnologii aviatice în acțiune.

ILA Berlin se desfășoară în perioada 13 - 17 mai 2018, la adresa Messe-Allee 112529 Schönefeld zum Stadtplan.

VEZI ȘI: CONFLICT Transnistria - Republica Moldova. Dan Dungaciu: E cea mai mare capcană. Rusia NU vrea să anexeze Transnistria


ILA Berlin este cel mai mare târg aerospaţial din Germania. De asemenea, la nivel internaţional, ILA Berlin Air Show ocupă un loc fruntaș alături de Salonul Aerian Le Bourget de la Paris şi Farnborough Air Show din Marea Britanie. Evenimentul are loc o dată la doi ani și începe cu trei zile dedicate doar profesioniștilor, închise publicului larg, iar în zilele următoare, publicul are acces.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel