Fabricile de armament și muniție din Cugir participă la Târgul Internațional de Armament „Defense & Security 2019”

S.I. Catalin |
Data publicării:

Filiale ale C.N. ROMARM S.A., printre care Societățile Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir participă în perioada 18 – 21 noiembrie 2019, la cea de-a X-a ediţie a Târgului Internaţional de Armament „Defense & Security 2019", care se desfășoară la Bangkok – Thailanda, potrivit cugirinfo.ro.

La evenimentul bienal organizat în Asia sunt așteptate să participe peste 300 de delegații oficiale și neoficiale.

Aceasta va include factorii de decizie de top, precum miniștrii apărării, șefii forțelor armate, armata și forțele aeriene, poliția, agențiile de securitate și alți oficiali de rang înalt care vor sosi din toată lumea „Defense & Security" 2019 este o expoziție internațională, cu tehnologie militară terestră, aeriană și maritimă, împreună cu echipamente de apărare de ultimă generație – inclusiv cele mai noi inovații în domeniul securității interne.

Evenimentul oferă producătorilor oportunități excepționale de vânzare și rețea cu factorii de decizie militari din Asia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel