Eric Beranger, noul CEO al MBDA

Tudor Curtifan / 16 mai 2019 / 13:01
Eric Beranger, noul CEO al gigantului MBDA
Eric Beranger, noul CEO al gigantului MBDA

Eric Beranger va fi noul Director General al MBDA începând cu 1 iunie 2019, înlocuindu-l pe Antoine Bouvier. 

În ultimii 20 de ani, Eric a ocupat mai multe poziţii importante în cadrul Airbus Defence and Space, iar în ultima perioadă a condus OneWeb, o companie globală de comunicaţii.

Vorbind despre această numire, Eric Beranger a declarat: „După ce am contribuit la creşterea, inovarea şi transformarea unor afaceri din domeniul tehnologiilor avansate, este o onoare pentru mine să mă alătur MBDA, un producător european de sisteme de rachete deschizător de drumuri la nivel global. Aştept cu nerăbdare să-mi pun expertiza, experienţa şi energia în slujba MBDA – un reper de integrare europeană de succes în sectorul apărării şi un campion în domeniul integrării industriale europene”, potrivit unui comunicat al companiei.

Preşedintele MBDA, Chris Boardman, a declarat: „Eric se alătură MBDA cu un CV excelent şi îi urăm un călduros bun-venit. Antoine a condus MBDA într-o perioadă de creştere a afacerii de mai bine de un deceniu, iar angajamentul său personal şi contribuţia sa au asigurat dezvoltarea continuă a MBDA ca un jucător global şi un campion european în domeniul rachetelor şi sistemelor de rachete. În numele conducerii MBDA şi a Consiliilor Executiv şi de Management, doresc să-i mulţumesc lui Antoine pentru toate realizările sale şi îi urez succes în noua sa funcţie.”

Antoine Bouvier a declarat: „Este o despărţire emoţionantă pentru mine şi vreau să mulţumesc tuturor echipelor, din toate ţările, care prin munca şi prin angajamentul lor ne-au permis să transformăm acest Grup într-un model de integrare şi cooperare europeană. Sunt încrezător că Eric, împreună cu întreaga echipă, va duce mai departe această strategie de succes.”

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy