Eric Beranger, noul CEO al MBDA

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Eric Beranger, noul CEO al gigantului MBDA
Eric Beranger, noul CEO al gigantului MBDA

Eric Beranger va fi noul Director General al MBDA începând cu 1 iunie 2019, înlocuindu-l pe Antoine Bouvier. 

În ultimii 20 de ani, Eric a ocupat mai multe poziţii importante în cadrul Airbus Defence and Space, iar în ultima perioadă a condus OneWeb, o companie globală de comunicaţii.

Vorbind despre această numire, Eric Beranger a declarat: „După ce am contribuit la creşterea, inovarea şi transformarea unor afaceri din domeniul tehnologiilor avansate, este o onoare pentru mine să mă alătur MBDA, un producător european de sisteme de rachete deschizător de drumuri la nivel global. Aştept cu nerăbdare să-mi pun expertiza, experienţa şi energia în slujba MBDA – un reper de integrare europeană de succes în sectorul apărării şi un campion în domeniul integrării industriale europene”, potrivit unui comunicat al companiei.

Preşedintele MBDA, Chris Boardman, a declarat: „Eric se alătură MBDA cu un CV excelent şi îi urăm un călduros bun-venit. Antoine a condus MBDA într-o perioadă de creştere a afacerii de mai bine de un deceniu, iar angajamentul său personal şi contribuţia sa au asigurat dezvoltarea continuă a MBDA ca un jucător global şi un campion european în domeniul rachetelor şi sistemelor de rachete. În numele conducerii MBDA şi a Consiliilor Executiv şi de Management, doresc să-i mulţumesc lui Antoine pentru toate realizările sale şi îi urez succes în noua sa funcţie.”

Antoine Bouvier a declarat: „Este o despărţire emoţionantă pentru mine şi vreau să mulţumesc tuturor echipelor, din toate ţările, care prin munca şi prin angajamentul lor ne-au permis să transformăm acest Grup într-un model de integrare şi cooperare europeană. Sunt încrezător că Eric, împreună cu întreaga echipă, va duce mai departe această strategie de succes.”

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel