Digitalizarea României. Primăria Sectorului 5 a implementat un regulament european

Digitalizarea României la standardele blocului european din care țara noastră face parte este un capitol la am rămas în urmă 13 ani de la aderarea la Unieunea Europeană.

Criza coronaviruslui trebuie să schimbe agenda guvernanților. Dacă România ar fi fost digitalizată la nivelul UE, pierderile ar fi fost mult mai mici. Realitatea ne arată că, în acest moment în instituții cheie ale statului nu se poate lucra/interacționa online.

În tot acest context birocratic, Primăria Sectorului 5 implementarea unui program european de digitalizare.

„Noi am implementat un regulament european din 2014, astfel încât, în acest moment, dacă vrei să-ţi faci rol fiscal la Sectorul 5 poţi intra pe orice sistem gen Skype, funcţionarul verifică ce ai trimis pe mail, verifică dacă fotografia din buletin corespunde cu omul pe care-l vede pe ecran şi în acel moment te poate înscrie”, a precizat edilul Daniel Florea, în cadrul dezbaterii "Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel