BSDA Expo 2018 - Conference, Romaero, Băneasa 16 – 18 mai

Crişan Andreescu |
Data actualizării: | Data publicării:
bsda
bsda

BSDA Expo, cea de-a  7-a editie, între 16 - 18 mai la Romaero Băneasa  va gazdui peste 270 de expozanți, din peste 25 de țari.

BSDA Expo. Unii din cei mai mari contractori din domeniul apărării, securității, securității cibernetice și aeronauticii, precum Lockheed Martin, Raytheon, General Dynamics, General Dynamics European Land Systems, Harris, Bell, Textron, L3 Technologies, FLIR Systems, Rockwell Collins, Elbit Systems, Rafael Advanced Defense Systems, Thales sau Airbus, pana la Naval Group, MBDA Missile Systems, Damen Shipyards, Fincantieri, Leonardo Company, Nurol Makina, STM, Rheinmetall, IVECO, Jeep, BMW Motorrad, Romarm, Romaero, Aerostar SA, Rom Tech, Pro Optica, UTI, Rohde&Schwarz si multi altii. Pentru a vizualiza lista completa de expozanti, accesati www.bsda.ro.

Pe durata intregii editii vor avea loc demonstrații și va fi expusă tehnica din dotarea Armatei României, din dotarea Forțelor Armate ale SUA, cat si cea a Ministerului Afacerilor Interne. Toate instituțiile publice partenere isi vor prezenta tehnica si echipamentele, cat si oferta educationala si noi informatii de interes public, in standurile expoziționale din interiorul pavilioanelor.

[citeste si]

Cu ocazia BSDA 2018, in ziua de 16 mai vor avea loc sesiuni de prezentare dedicate domeniilor terestru, naval si aerian, pe 17 mai este programata conferinta WeAreNATO, iar ziua de 18 mai este dedicata prezentarilor de cybersecurity.

Primele două zile sunt dedicate oficialitatilor, vizitatorilor profesionisti si oamenilor de afaceri, iar ultima zi este deschisa si publicului larg. Pentru vizitatori, accesul gratuit este garantat odata cu inscrierea pe http://bsdaregistration.tntexpo.net/visitors/intro/.

Programul BSDA 2018 pentru vizitare este următorul:

- 16 mai 2018: 12:00 - 17:00;

- 17 mai 2018: 10:00 - 17:00;

- 18 mai 2018: 10:00 - 15:00.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel