BOBAS 2018. Miting aerian de talie națională la Buzău

Elena Badea |
Data publicării:
aviatie
aviatie

Sâmbătă, 16 iunie, are loc un eveniment de excepție la Buzău.

Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic organizează sâmbătă, începând cu ora 09.30, pe Aerodromul Boboc, Ziua Porţilor Deschise şi Miting aerian Boboc Air Show – BOBAS ediţia 2018.

Programul activităţilor include evoluţii solo şi în formaţie cu aeronave militare şi civile, exerciţii tactice cu aeronave şi militari, precum şi o expoziţie statică cu aeronave din înzestrarea Forţelor Aeriene Române şi Aeroclubului României. Cerul Buzăului va fi brîzdat de numeroase tipuri de aeronave, între care F16, MIG 21 și IAR 99 Șoim.

Eveniment de anvergură națională

BOBAS – Boboc Air Show 2018 este un eveniment de anvergură naţională şi de tradiţie în Forţele Aeriene Române şi se înscrie în seria de activităţi organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene – 20 iulie 2018. Accesul publicului este liber începând cu orele 09.00.

BOBAS 2018 este un eveniment de anvergură naţională şi de tradiţie în Forțele Aeriene Române şi vă prezintă o demonstraţie în zbor cu aeronave militare şi civile precum şi o expoziţie statică de tehnică militară.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel