Blindate rusești BRDM 2, în Serbia. Belgradul mulțumește Moscovei

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Blindat BRDM-2. Sursă foto: Strategic Bureau of Information
Blindat BRDM-2. Sursă foto: Strategic Bureau of Information

Sârbii au anunțat că mai multe blindate rusești BRDM 2 au ajuns pe teritoriul țării.

Ministerul Apărării din Serbia a anunțat că acordul militar încheiat între președintele Serbiei, Aleksandar Vucic și președintele rus Vladimir Putin este pus în aplicare în conformitatea cu termenele convenite de cele două părți, informează site-ul oficial al Ministerului Apărării din Serbia.

 

Blindate rusești BRDM 2 au ajuns în Serbia

 

Astfel, susrsa citată menționează că în Serbia au ajuns 10 blindate de infanterie BRDM 2. În contextul în care România blocase pe Dunăre un transport de tehnică militară rusă către sârbi, Belgradul anunță de această dată că „nu au existat impedimente cu privire la transportul aerian efectuat prin intermediul furnizorului rus iar toate capabilitățile au ajuns în siguranță”.

Totodată, Belgradul mulțumește Moscovei pentru „cooperarea fructuoasă și implementarea consecventă a acordului militar” dintre cele două state.

CITEȘTE ȘI: Transportul a zeci de tancuri rusești T-72B3 și blindate, blocat de România. Bucureștiul răspunde acuzelor Serbiei

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel