AeroNautic Show 2018, Lacul Morii - București

S.I. Catalin |
Data publicării:

Vă invităm pe data de 15 Septembrie să petreceți o zi în natură și să aflați mai multe despre domeniile aerian și nautic la deja tradiționalul festival AeroNautic Show ce are loc fiecare an în prima sâmbătă dupa începerea școlii.

Sâmbătă 15 septembrie, începând cu ora 11:00, pe Lacul Morii din București, se va desfășura cea de a 9-a ediție a festivalului AeroNautic – AeroNautic Show 2018, Lacul Morii - București, singurul festival AeroNautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, locul unde arta pilotajului aerian şi nautic este scoasă în evidență prin aplicații demonstrative ale celor mai importante instituții şi cluburi de profil.

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European sectorul 6 având ca și coorganizatori Ministerul Apărării Naționale și Brigada Specială de intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei.

Pe durata celor trei ore de spectacol publicul va avea ocazia să vadă: exerciții demonstrative realizate de instituții și cluburi de profil printre care putem să enumerăm: Ministerul Apărării Naționale: Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestre și Statul Major al Forțelor Navale, Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, INCAS, Becker Aviation, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.

Tot pe data de 15 septembrie, între orele 10:00-20:00 în Parcul Crângași, va avea loc AeroNautic Expo, locul unde spectatorii pot interacţiona cu personalul şi tehnica prezentate de:

- Ministerul Apărării Naționale cu următoarele structuri:

o Statul Major al Forţelor Aeriene

o Detașamentul de Căutare și Salvare în Luptă

o Statul Major al Forţelor Navale

o Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii

o Muzeul Comunicațiilor și Informaticii

o Direcția Generală Management Resurse Umane

o Direcția Personal și Mobilizare o Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul"

o Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”

o Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand I”

- Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei

- Inspectoratul pentru Situații de Urgență

- SMURD

- Asociația Aeronautică Română

- ROMAERO

- Colegiul Tehnic de Aeronautică “Henri Coandă“

- Liga Maiștrilor Militari de Marină

- Search And Rescue Unitatea Zonală Muntenia

- Asociația Militarilor Veterani

– AMVVD

- Suntem România

- ARPIA

- Becker Aviation

- Cercetașii României

și alte cluburi de profil din domeniile aerian și nautic

În zona destinată expoziției statice, copiii și nu numai, pot interacționa cu piloții, marinarii și personalul militar, pot vedea ce înseamnă cariera militară și de asemenea pot participa la diverse ateliere atât recreaționale cât și educative.

De asemenea, pe tot parcursul după amiezii în cadrul AeroNautic Expo vor avea loc exerciţii demonstrative precum prezentări ale tehnicilor de primajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă și, totodată, vor fi puse în scenă spectacole de dansuri moderne, muzică şi dansuri tradiţionale macedonene și grecești, și multe alte surprize.

Atât intrarea la spectacolul aeronautic cât și în zona expoziției este LIBERĂ.

Pentru a evita aglomerația, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Publicul poate ajunge la eveniment utilizând următoarele mijloace de transport: tramvaiul 41, metrou – Staţia Crângaşi și autobuze 162, 163, 178.

Programul detaliat, harta locației și alte informații vor putea fi accesate în următoarele zile pe pagina generală de facebook

https://www.facebook.com/aeronauticshowpage

cât și pe pagina de facebook specifică acestui an:

https://www.facebook.com/events/271269603676878/

Mulțumim și vă așteptăm să ne fiți alături ca de fiecare dată!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel