Va recurge Rusia la invadarea Ucrainei? Tobele războiului se aud la granița României | Valentin Naumescu vine „Pe Plan Extern”

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Valentin Naumescu, sursă foto: Valentin Naumescu @OfficialFacebook
EXCLUSIV
Valentin Naumescu, sursă foto: Valentin Naumescu @OfficialFacebook

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 21 ianuarie 2022, emisiunea „Pe Plan Extern”.

Emisiunea „Pe Plan Extern” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Pe Plan Extern” este profesorul Valentin Naumescu.

Subiectul pe care Valentin Naumescu îl va analiza la DefenseRomania va fi criza din jurul Ucrainei. 

Care e probabilitatea unei invazii militare a Federației Ruse, ce opțiuni are pe masă Occidentul, cum mai poate salva diplomația conflictul militar, dar și în cazul unei intervenții militare care va fi desfășurarea evenimentelor și cum acestea vor influența regiunea și implicit România, sunt doar câteva din subiectele pe care reputatul profesor Valentin Naumescu le va analiza la DefenseRomania.

Valentin Naumescu este profesor de relaţii internaţionale la Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş‑Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), preşedintele think-tank‑ului Iniţiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE). A publicat 20 de cărţi, în România şi în străinătate, ca autor unic, coautor, editor sau coeditor, şi peste 60 de articole ştiinţifice şi capitole/studii în reviste de specialitate şi volume colective. 

Recent, Valentin Naumescu a lansat volumul „Războiul pentru supremație SUA-China și cele cinci forțe care schimbă lumea Consecințe pentru România”. 

Emisiunea „Pe Plan Extern” în care profesorul Valentin Naumescu va analiza criza din Ucraina va putea fi urmărită la DefenseRomania, vineri, 21 ianuarie 2022, începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe canalul de YouTube DefenseRomania - unde vă invităm să apăsați butonul abonează-te (Subscribe) - cât și pe www.DefenseRomania.ro.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel