Uzina Mecanică Orăștie reîncepe producția militară după 14 ani și va dezvolta grenade (Foto)

DefenseRomania Team / 09 feb 2021 / 11:01

Uzina Mecanică Orăștie a anunțat reluarea producției militare după o întrerupere de peste 14 ani.

Astfel, Uzina Mecanică Orăștie (UMO) va reîncepe producția militară cu grenada de mână defensivă. Producția se va efectua în colaborare cu Uzina Mecanică Mija. 

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a UMO și confirmat de directorul Uzinei Mecanice Orăștie, Ovidiu Vlad.

„Unul din obiectivele mandatului meu de director al Uzinei Mecanice Orastie a fost introducerea în portofoliul produselor noastre a celor din productia speciala”, precizează Ovidiu Vlad, directorul UMO.

 

✔️Unul din obiectivele mandatului meu de director al Uzinei Mecanice Orastie a fost introducerea în portofoliul...

Publicată de Uzina Mecanică Orăştie pe Luni, 8 februarie 2021

 

„Astfel, Uzina Mecanica Orastie reînoada o tradiție de zeci de ani prin reînceperea producției militare după o întrerupere de peste 14 ani. UMO reîncepe producția specială, cu “GRENADA DE MÂNA DEFENSIVĂ” in colaborare cu UZINA MECANICA MIJA.

Astăzi am primit prima comanda. Este începutul unei colaborări pe termen lung, UM Orăștie este un partener serios, ne dăm tot interesul pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor”, se mai precizează în anunț.

S.C Uzina Mecanică Orăştie S.A. se aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Directia Industria de Aparare.

Uzina oferă și  servicii de prelucrări mecanice și construcții metalice sudate, având o experiență de peste 40 ani în domeniu.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy