US Marine Corps a selectat prototipul General Dynamics pentru competiția Vehicule de Recunoaștere Avansate

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: GDLS
Sursa foto: GDLS

US Marine Corps a ales prototipul produs de General Dynamics Land Systems pentru programul său Vehicule de Recunoaștere Avansate (ARV).

”General Dynamics Land Systems s-a aliniat la strategia de transformare din următorii 10 ani a US Marine Corps, o parte esențială a acesteia fiind încercarea de a construi o capabilitate de cercetare/recunoaștere care depășește standardele actuale, care să fie foarte mobilă pe uscat și în apă”, a spus Phil Skuta, Director pentru dezvoltarea afacerilor al General Dynamics Land Systems, US Marine Corps și Navy, se arată într-un comunicat al GDLS.

”Noul program va putea să controleze robotica aeriană și terestră și să ofere informații critice de recunoaștere prin intermediul senzorilor de bord și din rețea”, a mai spus Phil Skuta. 

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel