US Army a început testele pentru noul vehicul Bradley

Eduard Pascu / 27 ian 2020 / 10:21

US Army a anunțat că a început să testeze o versiune îmbunătățită a vehiculului de luptă Bradley în poligonul de probă Yuma al US Army, pentru a se asigura că funcționează așa cum ar trebui oriunde în lume, potrivit unui raport KYMA, transmite defence blog.

Cea mai recentă versiune a vehicului Bradley include echipament avansat de rulare și suspensii îmbunătățite care vor permite ridicarea și coborârea vehiculului de luptă în funcție de teren.

Centrul de testare al YPG testează noul sistem de suspensie pentru a îmbunătăți calitatea deplasării atunci când transportă soldații în zonele de luptă, precum și dacă se reduce timpul de întreținere.

Ofițerul de testare, Jade Janis a declarat: „Nu există nimic pe acest sistem care să fie identic cu ceva aflat în uz. Totul este complet reproiectat cu o tehnologie mai nouă. ”

Sistemul de suspensii, nou implementat, oferă un sistem integrat de gestionare a înălțimii oferind șoferului posibilitatea de a ridica și coborî vehiculul prin apăsarea unui buton.

Conform informațiilor publice, noul sistem de șine ar putea fi suspensia hidro-pneumatică Horstman, care utilizează gaz de azot de înaltă presiune și un amortizor integral pe ulei, care este montat în interiorul brațului suspensiei. Acest lucru reduce greutatea și spațiul în comparație cu alte soluții.

Vezi și: SUA, pas în spate în înlocuirea Bradley. Achiziția a fost anulată iar procesul va fi reluat

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy