US Army a început testele pentru noul vehicul Bradley

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Army a anunțat că a început să testeze o versiune îmbunătățită a vehiculului de luptă Bradley în poligonul de probă Yuma al US Army, pentru a se asigura că funcționează așa cum ar trebui oriunde în lume, potrivit unui raport KYMA, transmite defence blog.

Cea mai recentă versiune a vehicului Bradley include echipament avansat de rulare și suspensii îmbunătățite care vor permite ridicarea și coborârea vehiculului de luptă în funcție de teren.

Centrul de testare al YPG testează noul sistem de suspensie pentru a îmbunătăți calitatea deplasării atunci când transportă soldații în zonele de luptă, precum și dacă se reduce timpul de întreținere.

Ofițerul de testare, Jade Janis a declarat: „Nu există nimic pe acest sistem care să fie identic cu ceva aflat în uz. Totul este complet reproiectat cu o tehnologie mai nouă. ”

Sistemul de suspensii, nou implementat, oferă un sistem integrat de gestionare a înălțimii oferind șoferului posibilitatea de a ridica și coborî vehiculul prin apăsarea unui buton.

Conform informațiilor publice, noul sistem de șine ar putea fi suspensia hidro-pneumatică Horstman, care utilizează gaz de azot de înaltă presiune și un amortizor integral pe ulei, care este montat în interiorul brațului suspensiei. Acest lucru reduce greutatea și spațiul în comparație cu alte soluții.

Vezi și: SUA, pas în spate în înlocuirea Bradley. Achiziția a fost anulată iar procesul va fi reluat

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel