Un avion AN-2 plin cu țigări de contrabandă din Ucraina, care avea ca destinaţie România, a fost oprit de poliţiştii de frontieră ai Republicii Moldova

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Un avion AN-2 plin cu țigări de contrabandă din Ucraina a fost așezat de polițiștii moldoveni de frontieră. Urma să ajungă în România. În cadrul operațiunii, au fost reținuți și trei ucraineni aflați la bord. Informația a fost făcută publică în dimineața de marți, 14 septembrie curent.

„În baza unei informații operative privind survolarea ilegală a spațiului aerian ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au acționat prompt în această dimineață reușind reținerea unui avion de model AN 24 în proximitatea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț”, a anunțat Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Din informațiile preliminare, avionul respectiv era utilizat pentru transportarea țigărilor de contrabandă. Acesta a decolat de pe teritoriul Ucrainei și avea ca destinație finală țara vecină România.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel