Ultimul F/A-18 Block II Super Hornets a fost livrat. Marina SUA aşteaptă primele Block III Super Hornet (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Boeing, cea mai mare companie aerospațială din lume și al doilea cel mai mare furnizor de echipamente al Pentagonului, a anunțat, la sfârşitul săptămânii trecută, că a terminat de livrat modelul F/A-18, ultimul din seria Block II Super Hornets, către Marina SUA.

Compania a precizat că, începând de anul viitor, vor începe livrarea aeronavelor din seria Block III Super Hornets.

„Livrarea acestei ultime aeronave din producție Block II Super Hornet este o etapă importantă a evoluției strategiei noastre pentru a răspunde nevoilor Marinei SUA", a declarat căpitanul Jason Denney, manager de proiect al F / A, potrivit Defense Blog.

„Livrarea aeronavelor din seria Block III Super Hornet este la un pas de a începe, iar liniile de producție nu vor încetini deloc ritmul. Primele două avioane Block III vor fi livrate către Marina SUA, în următoarele două luni, iar anul viitor se vor livra 24 de aeronave E / F în Kuweit", a precizat căpitanul Jason Denney.

În aprilie 2005, Boeing a livrat primul Block II Super Hornet, echipat cu radar AESA și a devenit complet operațional la sfârșitul anului 2007.

Potrivit Defense Blog, compania Boeing a precizat într-o postare pe Twitter ca primele două Block III Super Hornet care vor ajunge la Marina SUA, îi vor ajuta pe piloţi să se familiarizeze cu noile actualizări aduse acestor aeronave, dar mai ales pentru a fi supuse testelor de zbor de pe portavioane.

F/A-18 Block III Super Hornet este cea mai nouă aeronavă cu care va fi înzestrată Marina SUA. Super Hornet reprezintă un pilon important pentru Marina SUA, atât în prezent, cât și în următoarele decenii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel