Războiul generat de Rusia, provocările din Transnistria și ce armament ar putea trimite România Ucrainei | Generalul (r.) Dan Grecu vine „Pe Plan Extern”

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 29 aprilie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Pe Plan Extern”.

Emisiunea „Pe Plan Extern” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Pe Plan Extern” este general maior (r.) dr. Dan-Florin Grecu, membru al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR).

Generalul Grecu va discuta la DefenseRomania despre situația la zi pe frontul din Ucraina, unde Federația Rusă a generat o criză fără precedent la nivel european după cel de-al Doilea Război Mondial încoace, dar și despre ceea ce se întâmplă în Republica Moldova și provocările ce au loc în Transnistria separatistă.

Nu în ultimul rând generalul (r.) Dan Grecu va aborda și subiectul transferului de armament pe care țara noastră l-ar putea realiza în Ucraina. Subiectul a fost adus în discuție de decidenții politici care au fost prezenți în vizită la Kiev în această săptămână. 

Dacă e posibil acest lucru, care ar fi procedura și mai ales ce tehnică militară ar putea ajuta Ucraina, vor fi printre subiectele dezbătute.

Emisiunea „Pe Plan Extern” ediția de vineri, Sezonul 1, Episodul 12, din 29 aprilie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel