Ucraina: Blindat al separatiștilor proruși, distrus de Armată. Imagini publicate de un ofițer - VIDEO

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ucraina a distrus în confruntările din aceste zile din estul țării, o mașină de luptă a infanteriei trupelor separatiste proruse.

Un ofițer din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, pe numele său Anatoly Stefan, a publicat un film pe pagina personală de Facebook în care prezintă distrugerea unui vehicul blindat de luptă a infanteriei trupelor separatiste proruse din estul Ucrainei.

Potrivit oficialului urainean, Armata Ucrainei a distrus mașina de luptă a infanteriei trupelor separatiste sprijinite de ruși în Svitlodarska Duha, Donbas, în estul Ucrainei.  

Ofițerul Anatoly Stefan a anunțat că în urma confruntărilor din Svitlodarska Duha, Armata Ucrainei a lovit cu succes blindatul separatiștilor din a doua încercare. 

Anunțul vine după ce bilanțul confruntărilor din ultimele zile este cel mai grav de la intrarea în vigoare a ultimului acord de încetare a focului în această regiune, la 29 decembrie. Cel puțin patru separatiști ruși și un soldat ucrainean și-au pierdut viața în urma confruntărilor din acest weekend în estul Ucrainei.

Redăm în cele ce urmează imaginile publicate de ofițerul ucrainean:

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel