Ucraina: Blindat al separatiștilor proruși, distrus de Armată. Imagini publicate de un ofițer - VIDEO

Darius Muresan / 11 feb 2019 / 11:33

Ucraina a distrus în confruntările din aceste zile din estul țării, o mașină de luptă a infanteriei trupelor separatiste proruse.

Un ofițer din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, pe numele său Anatoly Stefan, a publicat un film pe pagina personală de Facebook în care prezintă distrugerea unui vehicul blindat de luptă a infanteriei trupelor separatiste proruse din estul Ucrainei.

Potrivit oficialului urainean, Armata Ucrainei a distrus mașina de luptă a infanteriei trupelor separatiste sprijinite de ruși în Svitlodarska Duha, Donbas, în estul Ucrainei.  

Ofițerul Anatoly Stefan a anunțat că în urma confruntărilor din Svitlodarska Duha, Armata Ucrainei a lovit cu succes blindatul separatiștilor din a doua încercare. 

Anunțul vine după ce bilanțul confruntărilor din ultimele zile este cel mai grav de la intrarea în vigoare a ultimului acord de încetare a focului în această regiune, la 29 decembrie. Cel puțin patru separatiști ruși și un soldat ucrainean și-au pierdut viața în urma confruntărilor din acest weekend în estul Ucrainei.

Redăm în cele ce urmează imaginile publicate de ofițerul ucrainean:

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2020 - Toate drepturile rezervate.
nxt.22
YesMy