Turcia a prezentat o nouă bombă de aviaţie ghidată (VIDEO). Caracteristici similare cu ale GBU-39 SDB I

S.I. Catalin |
Data publicării:

Turcia a efectuat un nou test cu sistemul de ghidare al uneia dintre cele mai noi bombe de aviaţie pe care industria sa de apărare a dezvoltat-o. Bomba are caracteristici similare cu GBU-39 SDB I – bomba de aviaţie ghidată dezvoltată de Boeing Defense şi interzisă recent de Statele Unite pentru a fi exportată către Arabia Saudită.

KGK este un kit format din mai multe aripi care transformă bombele de aviaţie MK83 și MK82 în muniţie inteligenta ghidată cu rază lungă de acțiune.

Cu ajutorul kit-ului KGK, bombele au capacitatea de a lovi cu precizie ținte aflate la o distanţă de 100 km, indiferent de condițiile meteorologice, oferind aeronavelor posibilitatea de a finaliza misiunea în siguranță, fără a intra în zona de apărare aeriană inamică.

Șeful industriei de apărare a Republicii Turcia, İsmail Demir, a scris pe contul său oficial de Twitter că livrarea de kituri pentru bombele de aviaţie continuă.

Kiturile KGK-83, care transformă bombele bombele MK-83 în muniție inteligentă ghidată cu rază lungă de acțiune, sol-aer, asigură Forţelor Aeriene Turce o capacitate precisă de lovire. Acest sistem de ghidare a fost dezvoltate de compania turcă TÜBİTAK SAGE și sunt fabricate de Grupul KALE.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel