Sub steag fals. Cine a „atacat” Kremlinul și ce urmează? Generalul (r.) Mircea Mîndrescu vine la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 6 mai 2023, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este generalul de brigadă (r.) Mircea Mîndrescu.

Subiectul emisiunii este „atacul” asupra Kremlinului.

Amintim că pe data de 3 martie Kremlinul a acuzat oficial Ucraina că a încercat asasinarea lui Vladimir Putin prin lovirea Kremlinului cu două drone. Ulterior au apărut imagini video cu momentul așa-zisului atac.

Scenariul hollywoodian în care două drone au survolat nestingherite Moscova până la Kremlin, pare cusut cu ață albă în contextul în care Kremlinul e cea mai bine păzită clădire din Rusia. Blocată militar în Ucraina, Rusia alimentează 

Cum ar fi putut dronele ucrainene să lovească Kremlinul? Unde era apărarea aeriană rusă? Ce tip de drone ar putea fi folosite, și mai ales, la ce să ne așteptăm de la parada de 9 mai, sunt câteva din întrebările la care generalul (r.) Mircea Mîndrescu răspunde.

Totul, conectat cu ceea ce se întâmplă în Ucraina, arhitectura frontului și contraofensiva ucrianenilor, așteptată de toată lumea.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 6 mai 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel