SUA vs. China, o încleștare a titanilor: Confruntarea pentru supremație. Valentin Naumescu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 25 noiembrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, de la ora 11:00.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este profesorul Valentin Naumescu, expert în relații internaționale.

Subiectul pe care profesorul Valentin Naumescu îl va aborda va fi confruntarea dintre SUA și China, un conflict pentru supremația mondială.

Cum va arăta această ciocnire a titanilor, dar și relațiile celor doi coloși cu ceilalți actori importanți, atât din Indo-Pacific cât și din Europa, vor fi de asemenea analizate.

În contextul unei confruntări pentru supremație pe toate planurile între SUA și China, economic, politic, tehnologic sau militar, profesorul Valentin Naumescu va analiza ceea ce ne vor aduce anii viitori.

Nu va fi evitat nici subiectul agresiunii barbare, ilegale și neprovocate a Federației Ruse asupra Ucrainei, invazie care influențează și ea lupta pentru supremație dintre cei doi titani - SUA și China.

Valentin Naumescu este profesor de relaţii internaţionale la Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş‑Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB), preşedintele think-tank‑ului Iniţiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE). A publicat 20 de cărţi, în România şi în străinătate, ca autor unic, coautor, editor sau coeditor, şi peste 60 de articole ştiinţifice şi capitole/studii în reviste de specialitate şi volume colective. 

Valentin Naumescu este și autorul volumului „Războiul pentru supremație SUA-China și cele cinci forțe care schimbă lumea Consecințe pentru România”. 

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 25 noiembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel