Sistem Patriot. Armata SUA, misiune reușită

Darius Muresan / 13 mai 2018 / 15:53
patriot
patriot

MDA și Armata Statelor Unite ale Americii au efectuat un exercițiu pentru interoperabilitatea THAAD și sistemul Patriot.

Agenția americană de apărare (MDA) și Armata Statelor Unite ale Americii sunt cu un pas mai aproape de realizarea unei interoperabilități depline între Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) și sistemele de Patriot. Anunțul a fost făcut după o misiune reușită.

Exercițiu cunoscut ca Flight Test Other (FTX)-35 a fost efectuat la White Sands Missile Range (WSMR), New Mexico, pe data de 6 aprilie. Execițiul a avut ca scop lansarea de material pentru upgrade-urile software-ului THAAD 3.0 și îndeplinește cerințele stabilite în Legea privind autorizarea națională din domeniul apărării pentru MDA și armată. Aparatele de lansare THAAD și Patriot au fost folosite doar în scopuri de simulare, informează janes.com.

"Aceste două sisteme de arme sunt componente vitale pentru sistemul nostru de apărare antirachetă balistică. Este esențial ca ele să poată transmite date și să comunice înre ele", a declarat directorul MDA Lt. Gen. Samuel Greaves.

[citeste si]

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy