Simultec Măgurele va exporta către o țară din Asia simulatoare pentru elicoptere Blackhawk S-70i și Bell 412EP

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Simultec Măgurele, producător de simulatoare pentru forţele aeriene, terestre şi navale, filială a Elbit Systems – a fost desemnată să furnizeze simulatoare de zbor pentru Blackhawk S-70i şi Bell 412EP pentru o ţară din regiunea Asia-Pacific. Acest lucru confirmă capacităţile inginerilor Simultec de a proiecta, construi, dezvolta şi furniza tehnologie la cel mai înalt nivel atât pentru piaţa internă, dar şi pe piaţa internaţională.

Acest lucru confirmă capacitățile inginerilor Simultec de a proiecta, construi, dezvolta și furniza tehnologie la cel mai înalt nivel atât pentru piața internă, dar și pe piața internațională.

„Suntem mândri că am fost desemnați să livrăm simulatoare de zbor care sunt realizate în România la cele mai înalte standarde. Acest lucru atestă încrederea acordată capacităţilor noastre. Demonstrăm încă o dată că industria românească este una de top în acest domeniu. Ne concentrăm eforturile pe dezvoltare și modernizare pentru a putea demonstra calitatea sistemelor produse de Simultec Măgurele, a declarat Florin Maican, Director General Simultec, potrivit unui comunicat emis către DefenseRomania.

Simulatoarele care vor fi livrate sunt pentru două modele de elicoptere: BlackHawk S-70i și Bell 412EP. Aceste simulatoare sunt concepute pentru a reproduce toate aspectele misiunilor elicopterelor, inclusiv urgențele rezultate din probleme tehnice.

Simulatoarele sunt dezvoltate pentru a îmbunătăți abilitățile piloților sau repetarea misiunilor de luptă. Întregul proces de fabricație se realizează în fabrica din Măgurele.

Simultec Măgurele este cel mai mare producător de simulatoare din Europa cu o experiență de peste 30 de ani în training si soluții de simulare. Simulatoarele de zbor produse de Simultec sunt produse în întregime în România, cu ajutorul inginerilor români.

Fabrica de la Măgurele poate produce 5 simulatoare în paralel și construcția poate dura circa 8 luni. Simultec a proiectat, construit si livrat simulatoare pentru cele mai moderne forțe aeriene, terestre și navale din întreaga lume dezvoltând în același timp programe software și integrare hardware.

Simultec Măgurele alături de Elmet și AE Electronics fac parte din grupul de firme deținute de Elbit Systems în România.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel