”Scorpionii Albaștri” se instruiesc în comun cu aliații polonezi (Foto)

”Scorpionii Albaștri” se instruiesc în comun cu aliații polonezi în poligonul Rostki din Polonia. 

Pe timpul instruirii, patru elicoptere aparținând armatei poloneze simulează inamicul aerian, iar artileriștii antiaerieni români și artileriștii/rachetiștii antiaerieni polonezi execută operațiuni specifice pentru pregătirea și ducerea acțiunilor în luptă, utilizând sistemul de artilerie antiaeriană 2x35 mm OERLIKON, tunurile antiaeriene calibru 23 mm și complexele de rachete antiaeriene ZUR-GROM și POPRAD.

Aceste activități de instruire sunt foarte importante pentru artileriștii antiaerieni români deoarece îi expun pe aceștia într-un mediu de luptă foarte apropiat de cel real, și totodată, reprezintă o bună oportunitate pentru servanții și operatorii OERLIKON, de a se antrena pentru tragerile antiaeriene, care urmează a fi executate săptămâna viitoare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel