Şantierele navale Barrow, unde se construiesc submarine nucleare britanice, evacuat după o ameninţare cu bombă

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un şantier naval din nordul Angliei, unde se construiesc submarinele nucleare britanice, a fost evacuat miercuri după ce un site local de ştiri a anunţat o ameninţare cu bombă.

Şantierele navale Barrow, unde se fabrică submarine nucleare britanice, în nord-vestul Angliei, au fost evacuate miercuri, din cauza unei alerte cu bombă, potrivit BBC şi presei locale, relatează Reuters.

O sursă neidentificată a anunţat publicaţia The Mail din Barrow-in-Furness că personalul a fost evacuat după avertismentul privind amplasarea unei bombe pe un submarin de atac din clasa Astute.

"Ca măsură de precauţie, complexul de docuri Devonshire a fost închis", a anunţat o purtătoare de cuvânt a BAE Systems, precizând că sunt informaţi angajaţii, subcontractanţii şi localnicii.

Reuters relatează că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel