Rușii caută noi valențe pentru sintagmele “demonstrație de forță” sau “flexarea mușchilor” (Video): Mai mulți militari încearcă să împingă un avion greu de transport Il-76

Ionel Copcea |
Data publicării:

Un material video care circulă pe rețelele de socializare arată militarii ruși într-o “veritabilă” demonstrație de forță. Aceștia încearcă să împingă un avion de transport de tip Il-76, care se pare că a făcut “pana prostului”. 

Probabil că, în cabina aeronavei, piloții căutau “să bage într-a doua” și să ridice brusc piciorul de pe ambreiaj, pentru ca mastodontul de 92 de tone să pornească.

Evident că, utilizatorii de pe rețelele de socializare și-au exprimat nedumerirea în ceea ce privește efortul membrilor “celei de-a doua armate a lumii” de a deplasa o mașinărie de o asemenea anvergură.

Cu numai câteva zile în urmă, o altă încercare rusească de flexare a mușchilor a apărut într-un un alt material video. Astfel, pentru a demonstra că este “viu”, președintele cecen, Ramzan Kadîrov, a încercat să împingă (sau să tragă) o camionetă Toyota Land Cruiser de două tone cu cabină dublă.

Deși se pare că SUV-ul s-a mișcat, criticii lui Kadîrov au fost sceptici în ceea ce privește veridicitatea videoclipului, având în vedere faptul că doar partea stângă a camionului este vizibilă în imagini. 

Clipul a fost realizat la numai câteva zile după ce Kadîrov a fost văzut “gâfâind” în încercarea de a urca scările pentru a participa la ceremonia de învestire în funcție a președintele rus, Vladimir Putin. Anumite surse susțin că liderul cecen suferă de necroză pancreatică, cauzată de mulți ani de consum excesiv de alcool.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel