Rusia va trimite mai multe avioane de vânătoare Su-35S în Crimeea

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În Crimeea, vor fi dislocate avioane de vânătoare Su-35S, cu care va fi reînzestrat un regiment de aviație din peninsula, a precizat cotidianul rus Izvestia, citând o sursă aparținând Ministerului rus al Apărării, potrivit remnmilitaryblog.com.

Foarte important de precizat, cotidianul rus Izvestia a ţinut să sublinieze că informaţiile privind dislocarea unor avioane de vânătoare Su-35S în Crimeea nu au fost dezvăluite în mod oficial de către Ministerului rus al Apărării, prin intermediul unui comunicat, ci de către o sursă anonimă din cadrul ministerului.

În prezent, avionul de vânătoare Su-35S este considerat cel mai avansat avion rusesc de generație 4++. Acesta este capabil să accelereze până la 2.250 de kilometri pe oră, la o altitudine de 11.000 de metri.

Avionul poate să distrugă aeronave de generația a cincea și să lovească eficient ținte terestre sau navale, de la vedete până la portavioane, precum și fortificațiile sau tehnica blindată a adversarului. Acest lucru a devenit posibil datorită noii rachete de croazieră de mare precizie H-35U, care, în vara anului 2017, a fost testate, cu succes, în luptă în Siria.

,,Avionul Su-35S a fost creat ca un avion de vânătoare care să poată lupta cu avioanele de generația a cincea. Aducerea acestuia în Crimeea garantează controlul deasupra spațiului aerian al întregului acvatoriu al Mării Negre", a declarat expertul militar Anton Lavrov.

Avionul dispune de mijloace de război electronic, ce pot întări stațiile de protecție radioelectronică grupată. Cabina de pilotaj este echipată cu trei ecrane LCD și un indicator holografic pe parbriz, care îi ajută pe pilot să mențină controlul asupra situației aeriene, fără eforturi suplimentare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel