Rusia testează tancul controlat wireless - VIDEO

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Rusia testează tancul controlat din telecomandă. Ultimele teste verifică funcționalitatea și rezistența tancului la temperaturi foarte scăzute.

Unitatea de artilerie „Derivatsiya”, prezintă un tanc complet automatizat, care este operat de la distanță de un echipaj format din trei oameni, relatează Russia Today.

Deși tunul de calibru de 57 mm este, în esență, o piesă antiaeriene, aceasta este capabilă să atingă ținte de teren cu o precizie foarte mare, se laudă rușii. Potrivit oficialilor armatei, tancul este capabil să distrugă blindate, drone, cât și rachete de croazieră.

Filmările cu tancul 2S38 în acțiune au fost prezentate de canalul rusesc TV Zvezda, afiliat Ministerului Apărării. Arma este testată la Nizhny Novgorod, la aproximativ 400 km de Moscova. Vehiculul a fost prezentat pentru prima dată la o expoziție de arme în afara Moscovei anul trecut.

 

Vezi și: Vehiculul rusesc fără echipaj Uran-9, testat pe frontul din Siria

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel