Vehiculul rusesc fără echipaj Uran-9, testat pe frontul din Siria

Eduard Pascu |
Data publicării:

În Siria a fost reperat robotul de luptă rusesc „Uran-9”, transmite avia.pro.

Informații despre apariția în Rusia a robotului de luptă „Uran-9”, capabil să distrugă cu ușurință vehiculele blindate inamice și să doboare aeronave militare, au apărut cu mult timp în urmă. Cu toate acestea surse independente au transmis că un astfel de sistem robotic unic a fost detectat în nordul Siriei. Judecând după fotografia prezentată, robotul de luptă a luat parte activ la operațiunile militare împreună cu militarii ruși și sirieni, inclusiv în respingerea atacurilor militanților.

În acest moment, nici locul, nici data fotografiei nu au fost făcute publice, însă, o serie de surse spun că fotografia ar fi putut fi făcută în nordul Siriei. Cu toate acestea, o serie de alte surse susțin că vorbim despre perioada de testare a complexului robotic de luptă rusesc.

Sistemul „Uran-9” are în arsenalul său un tun automat de 30 mm 2A72, perfect potrivit pentru lovirea vehiculelor nearmate, ușor blindate, ținte aeriene și un set de patru anti-rachete ghidate de tanc.

Vezi și: Rusia intenționează să producă roboți de luptă până în 2025

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel