Rusia se angajează într-un program de modernizare a avionului Su-30MKI

S.I. Catalin |
Data publicării:
Suhoi Su-30MKI
Suhoi Su-30MKI

Rusia și-a propus să modernizeze mai multe avionului de luptă Su-30MKI al Forțelor Aeriene Indiene (IAF), împreună cu programul de perfecţionare a avioanelor Su-30SM ale Forțelor Aeriene ale Rusiei.

O astfel de iniţiativă ar conduce la o scădere a costurilor de întreţinere și ar îmbunătăţii din punct de vedere tehnologic unele sisteme care au fost planificate pentru a fi modernizate la avioanele Su-30SM, a declarat, Alexander A. Mikheev, directorul general al companiei de stat Rosoboronexport, potrivit Defense World.

O parte din flota de avioane Su-30MKI, care aparţine Forțelor Aeriene Indiene, se apropie de perioada de revizie, mai precis acestea se află la jumătatea ciclului de viață, iar realizarea programului de modernizare împreună cu revizia ar economisi timp și bani, a spus Alexander A. Mikheev în timpul unei interviu acordat presei.

Printre adăugările și îmbunătățirile propuse Ministerului indian al Apărării ca parte a programului de modernizare a avioanelor Su-30MKI, a fost inclus un nou sistem radar, un nou sistem de comunicații şi îmbunatăţirea performanţelor motorului.

Rusia are un contract cu India pentru furnizarea a 272 de avioane de luptă Su-30MKI din care peste trei sferturi au fost asamblate de către Hindustan Aeronautics Limited (HAL) și furnizate către IAF.

Su-30MKI este în prezent avionul de luptă principal al IAF, dar superioritatea să urmează să fie pusă la mare încercare de către avioanele de luptă multirol Dassault Rafale, deoarece Franţa ar urma să livreze mai multe astfel de avioanele către IAF în intervalul 2019-2020.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel