Rusia, raport privind vânzarea de armament. Cifrele din ultimii ani

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Rusia își menține nivelul vânzărilor de armament din ultimii trei ani.

Astfel, potrivit agenției de presă TASS, Rusia a vâdut în străinătate, în ultimii trei ani, armament în valoare de 15 miliarde de dolari. Informația a fost confirmată de Dimitri Shugayev, directorul Serviciului Federal pentru Cooperare Militară Tehnică. 

"În ultimii trei ani valoarea armamentului vândut de Rusia este de aproximativ 15 miliarde de dolari, în fiecare an”, a declarat Dimitri Shugayev.

Oficialul rus a mai precizat că "principalele echipamente militare, care reprezintă mai mult de 50% din exportul de armament, sunt echipamente destinate Forțelor Aeriene".

Anul trecut, Institutul de cercetări privind pacea internaţională, a anunațat că Rusia a urcat în 2017 pe poziţia a doua în clasamentul ţărilor producătoare de arme, după Statele Unite ale Americii, ocupând astfel locul ocupat mult timp de Marea Britanie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel