Rusia ar fi livrat sisteme de apărare antiaeriană S-400 către Algeria (Foto)

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Potrivit imaginilor publicate pe Twitter la 1 ianuarie 2022, Rusia continuă să livreze către Algeria sisteme de rachete de apărare antiaeriană S-400. 

După cum aminteşte publicaţia ArmyRecognition, în anul 2015, agenția rusă de presă Sputnik, cunoscut drept una dintre portavocile porpagandei de la Kremlin, a anunțat că un contract pentru livrare mai multor sisteme de apărare aeriană S-400 către Algeria a fost semnat în 2014.

Publicaţia ArmyRecognition aminteşte că în iulie 2015 pe internet au apărut mai multe imagini cu sisteme de rachete S-400, instalate pe şasiul unor camioane BAZ-64022. Aceste poze ar fi fost făcute în primăvara anului 2015 în timpul testării sistemului de rachete.

Nu există informații oficiale despre livrarea unor sisteme rusești de apărare antiaeriană S-400 în Algeria. Recent, câteva imagini noi au fost publicate pe Twitter, iar cei care le-au analizat sunt de părere că este vorba despre livrarea unui sistem S-400.

Alte țări precum Belarus, China și Turcia au achiziționat deja sistemele de rachete de apărare aeriană S-400.

În septembrie 2021, alte imagini au fost publicate pe internet care prezentau livrarea sistemelor rusești S-400 într-un port nespecificat din Algeria.

Potrivit agenției ruse de presă TASS în 2020, China, India, Algeria, Vietnam, Turcia și Myanmar au fost principalii parteneri ai Rusiei în materie de cooperare tehnico-militară.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel