Românii de la BlueSpace Technology se extind pe piața din Europa. Export de echipamente TEMPEST/INFOSEC în Ungaria

Sursă foto: BlueSpace Technology
Sursă foto: BlueSpace Technology

BlueSpace TECHNOLOGY pătrunde pe piața din Ungaria prin vânzarea de echipamente TEMPEST dezvoltate local de companie. Astfel devine unicul exportator din România din această branșă a ingineriei moderne.

Potrivit unui comunicat emis de compania din industria de apărare românească, către DefenseRomania, „reputat producător de echipamente TEMPEST în piața tehnologică locală, compania românească BlueSpace TECHNOLOGY s-a afirmat rapid prin inovație și capabilități robuste, activând în multiple domenii ale ingineriei de apărare”.

Datorită eforturilor susținute de volumul de producție și standardele obținute, recunoașterea performanțelor a permis companiei să devină exportator acreditat în Bulgaria. Ascensiunea a continuat iar astăzi afacerea prosperă în estul Europei și depășește încă o graniță - echipamentele TEMPEST dezvoltate de BlueSpace TECHNOLOGY sunt vândute în Ungaria.

Acest lucru este posibil datorită noului parteneriat dintre BlueSpace TECHNOLOGY și compania Scorpio, un important distribuitor pentru industria de securitate, civilă și militară din Ungaria. Această colaborare reflectă încă o dată potențialul României de a dezvolta și exploata mijloacele proprii, susținute de oportunitățile pe care avansul tehnologiei îl oferă”, mai precizează sursa citată.

BlueSpace TECHNOLOGY manifestă o preocupare permanentă pentru know-how-ul și resursele românești, investind constant în susținerea, îmbunătățirea și promovarea acestora. Creșterea zonei de export este inevitabilă iar această colaborare contribuie la recunoașterea și aprecierea internațională a companiilor românești și a capabilităților locale.

În prezent, BlueSpace TECHNOLOGY este singura companie din România care îndeplinește toate standardele naționale, europene și NATO pentru a fi producător și furnizor de echipamente TEMEPST”, conchide compania.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel