România a discutat în Coreea de Sud despre energie nucleară și semiconductori în contextul unui parteneriat strategic cu statul asiatic

Darius Muresan |
Data publicării:
Delegația română condusă de premierul Nicolae Ciucă, în Coreea de Sud. Foto: Guvernul României
Delegația română condusă de premierul Nicolae Ciucă, în Coreea de Sud. Foto: Guvernul României

Premierul Nicolae Ciucă, a avut, vineri, discuţii cu reprezentanţii companiei Samsung, pe teme legate, printre altele, de energia nucleară şi de semiconductori, arătând că există perspective de colaborare în acest sens în contextul parteneriatului strategic dintre România şi Coreea de Sud.

"Discuţii excelente cu reprezentanţii gigantului Samsung. Perspective în energie nucleară, infrastructură mare, IT&C, semiconductori şi electronică. Parteneriat Strategic România-Coreea de Sud", a scris Ciucă pe pagina de Twitter a Guvernului.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă efectuează în perioada 21-23 decembrie o vizită oficială în Republica Coreea. Acesta a avut discuţii cu omologul său sud-coreean, Han Duck-soo, şi diverse întâlniri la nivel înalt pe teme de interes în domeniul cooperării economice, cu accent pe zona de energie, investiţii, educaţie şi industria de apărare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel