Faceţi cunoştinţă cu Kf-51, cel mai nou tanc dezvoltat de compania germană Rheinmetall (Foto)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
KF51 Panther, prezentat la Paris la expoziția Eurosatory 2022. Foto: DefenseRomania
KF51 Panther, prezentat la Paris la expoziția Eurosatory 2022. Foto: DefenseRomania

Compania germană Rheinmetall a anunțat că va prezenta noi sisteme de arme, inclusiv tancul Kf-51, la expoziția internațională de armament Eurosatory 2022, care va avea loc începând cu 13 iunie la Paris. Vestea a fost anunțată oficial de compania germană într-un comunicat de presă.

Grupul de armament Rheinmetall a prezentat azi un nou tanc. La târgul de armament Eurosatory de la Paris, CEO-ul Armin Papperger a prezentat un vehicul blindat numit „Panther” – pe care îl considera succesorul legitim al Leopard 2.

Potrivit comunicatului de presă, Kf-51 este cel mai nou membru al familiei de vehicule blindate de luptă produs de Rheinmetall. Armamentul principal a lui Kf-51 este reprezentat de unt tun de 130 mm cu ţeavă lisă.

Anunțul nu oferă detalii suplimentare cu privire la caracteristicile și performanțele noului tanc și nici nu precizează dacă este un proiect de sine stătătoare al companiei sau dacă face parte din propunerea companiei pentru noul tanc de luptă MGCS [Main Ground Combat System], dezvoltat în comun de Germania și Franța. Programul MGCS are ca scop înlocuirea tancurilor Leopard 2 și Leclerc, începând cu anul 2035.

Redacţia DefenseRomania se află în aceste zile la Paris unde participă la expoziția internațională de armament Eurosatory 2022. În zilele care urmează vă vom ţine la curent cu cele mai noi informaţii în materie de tehnologii militare pe care companiile de profil le prezintă în cadrul expoziției internaționale de armament Eurosatory 2022.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel