Resolute Castle 18 - Testare, structuri de geniu. Anunț MApN

Florentina Constantin |
Data actualizării: | Data publicării:
MApN
MApN

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că Exerciţiul multinaţional "Resolute Castle 18", pentru creşterea nivelului de pregătire şi a interoperabilităţii dintre structurile de geniu ale Forţelor Terestre ale S.U.A., Olandei şi României se apropie de final.

"Ceremonia de încheiere a exerciţiului multinaţional "Resolute Castle 18" va avea loc miercuri, 29 august, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului Naţional Instruire Întrunită "Getica" din Cincu. Exerciţiul - care a început în luna mai şi la care ţara noastră a fost reprezentată de militari din Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos", sprijiniţi cu personal şi tehnică din structurile de geniu aparţinând Diviziilor 2 şi 4 Infanterie - a avut ca scop creşterea nivelului de pregătire şi a interoperabilităţii dintre structurile de geniu ale Forţelor Terestre ale S.U.A., Olandei şi României", a anunţat Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă.

Potrivit MApN, activităţile desfăşurate în cadrul "Resolute Castle 18" au contribuit la dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii pentru instrucţie, proiectele executate fiind cuprinse în programul ERI (European Reasurance Initiative).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel