Resolute Castle 18 - Testare, structuri de geniu. Anunț MApN

Florentina Constantin / 28 aug 2018 / 20:27
MApN
MApN

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că Exerciţiul multinaţional "Resolute Castle 18", pentru creşterea nivelului de pregătire şi a interoperabilităţii dintre structurile de geniu ale Forţelor Terestre ale S.U.A., Olandei şi României se apropie de final.

"Ceremonia de încheiere a exerciţiului multinaţional "Resolute Castle 18" va avea loc miercuri, 29 august, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului Naţional Instruire Întrunită "Getica" din Cincu. Exerciţiul - care a început în luna mai şi la care ţara noastră a fost reprezentată de militari din Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos", sprijiniţi cu personal şi tehnică din structurile de geniu aparţinând Diviziilor 2 şi 4 Infanterie - a avut ca scop creşterea nivelului de pregătire şi a interoperabilităţii dintre structurile de geniu ale Forţelor Terestre ale S.U.A., Olandei şi României", a anunţat Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă.

Potrivit MApN, activităţile desfăşurate în cadrul "Resolute Castle 18" au contribuit la dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii pentru instrucţie, proiectele executate fiind cuprinse în programul ERI (European Reasurance Initiative).

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2020 - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy