Războiul din Siria. Cristian Diaconescu, analiză a conflictului sirian în contextul tensiunilor dintre Turcia și Rusia | Interviu DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Fostul ministru de Externe al României, Cristian Diaconescu, va analiza conflictul din Siria.

Într-un interviu acordat DefenseRomania, Cristian Diaconescu va discuta despre conflictul din Siria care a generat o criză umanitară de proporții începând din 2011 încoace.

(w670)

Diplomatul român se va apleca și asupra unor subiecte de maxim interes precum ofensiva trupelor lui Bashar al-Assad din ultimele zile, susținerea aliatului rus, prezența turcă pe teritoriul sirian, răspunsul NATO în această criză în care un stat membru e implicat, plus multe alte subiecte cu prvire la conflictul sirian.

Interviul va fi difuzat azi, 2 martie, începând cu ora 19:00.

Analiza fostului ministru Cristian Diaconescu va putea fi urmărită atât pe WWW.DEFENSEROMANIA.RO, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel