Radiografie a Armatei României - un mix de forță militară cu echipament sovietic și modern | Generalul Mircea Mîndrescu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 02 decembrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, de la ora 11:00.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este generalul de brigadă (r.) Mircea Mîndrescu.

Starea Armatei române, un mixt de tehnică sovietică și tehnică modernă de ultimă generație precum Patriot sau HIMARS, va fi analizată de generalul (r.) Mircea Mîndrescu.

”Planificarea este complexă. Toată această planificare trebuie să aibă la bază cerințele luptei - cum voi lupta. În momentul în care m-am decis, știu cum o voi face, atunci îmi iau capabilitățile necesare”, explică gen. Mîndrescu.

În contextul Zilei Naționalei a României și a paradei militare, generalul român va discuta despre Armata română și perspective privind înzestrarea forțelor noastre armate. 

În cursul acestui an România a semnat un singur contract major de înzestrare - e vorba de cel privind achiziția celor 32 de avioane F-16 Fighting Falcon din Norvegia. Există însă multe alte contracte în derulare, care vor fi analizate, dar și, din păcate, proceduri blocate din diverse motive.

Care sunt lipsurile, dar și obiectivele privind modernizarea, și care ar trebui să fie în opinia sa prioritățile de înzestrare pentru toate categoriile de forțe, navale, terestre și aeriene, vor fi printre subiectele abordate.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 25 noiembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel