Prima serie de vehicule JLTV pentru US Marine Corps a ajuns în bază

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe vehicule tactice ușoare (JLVT) au ajuns la baza US Marins din Pendleton din California, urmând a fi distribuite la  diferite unități.

JLTV este un program condus de armată cu scopul de a înlocui flota îmbătrânită de vehicule Humvee. JLVT este primul vehicul creat pentru rețelele de comunicații pe câmpul de luptă și oferă o pregătire sporită pentru războiul din secolul XXI.

(w670)

Transportabilitatea a fost o cerință cheie JLTV. Noul vehicul JLTV are o suspensie electronică reglabilă pe înălțime, care permite vehiculului să se încadreze în spații cu înălțime redusă cum ar fi pe navele de război amfibie, dar are și capacitatea de traversa un teren dificil.

JLTV are accelerare și viteză off-road comparabile cu Humvee (110 km/h) și poate fi transportat de un elicopter sau cu avion.

Marine Corps vrea să înlocuiască cu JLTV flota de 15.000 de Humvee. JLTV este echipat cu un motor diesel de 6,6 litri și are cutie de viteze automată. 

Vezi și: JLTV va înlocui în Armata Americană celebrele Humvee

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel