Premierul israelian Bejamin Netanyahu se află la Moscova. Discuţii cu Putin despre conflictele regionale

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul israelian Benjamin Netanyahu. Sursa Foto: Facebook The Prime Minister of Israel.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu. Sursa Foto: Facebook The Prime Minister of Israel.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a plecat miercuri spre Moscova, unde se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin pentru discuţii cu privire la conflictul din Siria şi la eforturile de pace între israelieni şi palestinieni, transmite dpa.

''Este foarte important pentru securitatea naţională a statului Israel'', le-a declarat Netanyahu reporterilor pe aeroportul din Tel Aviv, conform transcrierii oficiale.

''Vom discuta despre Siria, vom discuta despre nevoile de securitate ale Israelului'', a indicat premierul Netanyahu. ''Apreciez foarte mult conexiunea directă, conexiunea excelentă nemijlocită pe care o am cu preşedintele rus'', a adăugat el.

Netanyahu a mai spus că va asista la semifinala Anglia-Croaţia de la Cupa Mondială la fotbal, ce va avea loc pe stadionul Lujniki din Moscova

''Bineînţeles că sunt întrebat: cine va câştiga? Cei mai buni şi, în afara de asta, va fi un meci fascinant'', a adăugat el.

Netanyahu a jucat fotbal în tinereţe şi este considerat un pasionat de acest sport. El a suferit un accident în timp ce juca fotbal în 2012 şi a fost nevoit să poarte un ghips timp de mai multe săptămâni.

Premierul a mai spus că va urmări meciul împreună cu doi adolescenţi israelieni care suferă de cancer. Familia unuia dintre ei are rădăcini în Rusia, a precizat el

Benjamin Netanyahu a vizitat Rusia de mai multe ori în ultimul an. El a asistat la parada militară de pe 9 mai, când Rusia a marcat victoria Aliaţilor împotriva Germaniei naziste. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel