Posibila înfrângere a Rusiei: Putin - transfer de putere sau lovitură de stat? | Armand Goșu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin
EXCLUSIV
Vladimir Putin, sursă foto: Kremlin

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 28 octombrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este reputatul profesor Armand Goșu.

Istoricul Armand Goșu deține una din cele mai avizate voci în ceea ce privește expertiza pe spațiul ex-sovietic.

Tema emisiunii se va axa pe invazia neprovocată și brutală generată de Federația Rusă pe data de 24 februarie 2022 în Ucraina.

Armand Goșu va analiza în cadrul acestei ediții situația pe front, dar și perspective privind modul în care va decurge războiul în următoarea perioadă. 

După ce a trecut Rubiconul, Vladimir Putin își joacă viitorul în Ucraina. Și nu doar cel politic.

Cum ar putea arăta o înfrângere a Rusiei, dar și consecințele politice care decurg din acest scenariu vor fi analizate de reputatul expert.

Va recurge Vladimir Putin în cazul unui asemenea scenariu la un transfer pașnic de putere ori va avea parte de o lovitură de stat violentă, sunt câteva întrebări care vor fi analizate.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 28 octombrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel