Poate fi Rusia învinsă militar în Ucraina? Forțele ucrainene avansează în Herson și Harkov | Vasile Simileanu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ISW
Foto: ISW

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 7 octombrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este Vasile Simileanu.

Tema emisiunii se va axa pe situația de pe frontul ucrainean, unde forțele de apărare ucrainene își continuă ofensiva atât în nord-est (Harkov), cât mai ales în sud (Herson).

Colonelul Vasile Simileanu, doctor în geopolitică și directorul revistei Geopolitica, în cadrul emisiunii, va aborda nu doar situația de pe front, înainte de venirea toamnei și iernii, dar și mișcările pe care Federația Rusă le va face ca urmare a mobilizării parțiale decretate de Vladimir Putin.

Șantajul nuclear al Federației Ruse, strategie care a făcut tranziția de la perioada Războiului Rece, va fi și el analizat în contextul în care președintele Vladimir Putin a semnat decretul pentru anexarea ilegală a patru regiuni ucrainene pe care Federația Rusă nici nu le controlează în totalitate.

Acestea, dar și alte subiecte vor fi analizate de Vasile Simileanu.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 7 octombrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel