Coreea de Nord va închide un sit de testare a rachetelor

S.I. Catalin |
Data publicării:

Coreea de Nord îşi va închide sit-ul de teste balistice Tongchang-ri, a anunţat miercuri preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, după un summit la Phenian cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, transmite agenţiile internaţionale de presă.

"Nordul a acceptat să închidă definitiv sit-ul de testare a motoarelor de rachetă Tongchang-ri, şi instalaţia de lansare a rachetelor în prezenţa experţilor din ţările interesate", a declarat preşedintele Moon Jae-in.

 O eră fără război

"A început o eră fără război ", a declarat preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, la conferinţa de presă comună alături de liderul nord-coreean Kim Jong Un care a avut loc la Phenian, miercuri.

"Astăzi, nordul şi sudul au decis să elimine toate ameninţările din întreeaga Peninsulă Coreană", a spus Moon.

Ca parte a acordului, Coreea de Nord s-a angajat să închidă definitiv motorul de testare şi lansare a rachetelor Dongchang, în prezenţa experţilor avizaţi", a declarat preşedintele sud-coreean.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel