Israelul primește 1.000 de sisteme Orion, pentru controlul și gestionarea misiunilor de luptă

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
Forțele armate israeliene / facebook, idf
Forțele armate israeliene / facebook, idf

Forțele de Apărare Israeliene (IDF) au recepționat 1.000 de sisteme de management al luptei Orion pentru a-și îmbunătăți capacitățile de luptă.

Denumit pe plan local Olar/Amud, sistemul Orion este unul extrem de mobil, scrie Industry-update.

Platforma permite planificarea misiunii, navigarea, poziționarea folosind sistemul său de informații geografice și caracteristicile de realitate augmentată.

„Orion înlocuiește filele de hârtie în stil vechi, dosarele de fișiere și documentele, oferind auto-poziționare, planificare, navigare și analiză a terenului cu ușurință și simplitate”, se arată în comunicatul companiei Asio Technologies.

„Suntem onorați să finalizăm această livrare și să furnizăm soldaților IDF un sistem de management al luptei de înaltă valoare, care îmbunătățește cunoașterea situației de pe teren”, a spus directorul executiv al Asio Technologies, David Harel.

În afară de sistemele Orion, compania a oferit și alte soluții de apărare tactică Armatei Israeliene.

Capabilitati suplimentare

Potrivit Asio Technologies, sistemul de management al luptei Orion utilizează o interfață foarte intuitivă și interactivă pentru a furniza informații esențiale pentru misiune.

Sistemul oferă soldaților actualizări în timp real, inclusiv poziția exactă a forțelor aliate ori a celor ostile.

Orion poate comunica cu alte soluții tehnice pentru a oferi „o suită tactică de luptă complet integrată pentru forțele terestre”.

„Orion oferă o soluție ușoară, flexibilă, agilă și familiară pentru a permite o orientare sporită și o conștientizare îmbunătățită”, a declarat compania pe site-ul său.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel