Raytheon și Rheinmetall s-au asociat cu Pratt & Miller Defense pentru a produce vehicule blindate Lynx

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Unul dintre cei mai mari furnizori de arme de la Pentagon, Raytheon și gigantul german Rheinmetall, s-au asociat cu Pratt & Miller Defense pentru vehiculele de luptă cu echipaj opțional.

Potrivit unei declarații publicate marți de Raytheon, compania din Detroit va furniza o analiză de inginerie pentru a ajuta la asigurarea vehiculului Lynx de combatere a infanteriei.

"Pratt & Miller aduce experiență și expertiză pentru a se asigura că Lynx poate rezista în condițiile dure ale câmpului de luptă", a spus Brad Barnard, directorul OMFV de la Raytheon. „Trupele noastre merită cel mai sigur și mai avansat vehicul de luptă posibil, și asta este exact ceea ce vom livra”, a mai spus acesta.

În 2018, Raytheon și Rheinmetall și-au unit forțele pentru a oferi tancul Lynx în competiția OMFV lansată de Armată. Lynx este un vehicul de luptă blindat, de nouă generație, conceput pentru a aborda provocările critice ale viitorului câmp de luptă. Acesta oferă un avantaj pentru soldați, capacitate crescută de sprijin prin noile tehnologii care se întind pe toată durata de viață a vehiculului dar și costuri mai mici ale ciclului de viață. Lynx va fi fabricat în SUA.

„Raytheon și Rheinmetall folosesc un lanț de aprovizionare de la furnizorii din SUA pentru Lynx”, a spus Mamm Warnick, directorul american Rheinmetall Vehicule. „Parteneriatul cu Pratt & Miller ne aduce cu un pas mai aproape de construirea Lynx în SUA.”

Tehnologia Raytheon destinată Lynx include armele avansate ale companiei, sistemul de protecție activă, sisteme termice, sistemul de aeronave Coyote fără pilot și multe altele. Pratt & Miller vor ajuta la implementarea tancului Lynx care este pregătit pentru luptă.

"Pratt & Miller este mândru să se alăture echipei Lynx și să susțină analiza de supraviețuire, asigurând cele mai bune tehnologii pentru o protecție inegalabilă pentru luptătorii noștri", a declarat Celyn Evans, directorul Apărării Pratt și Miller.

Programat pentru a intra în serviciu în 2026, OMFV este de așteptat să înlocuiască vehiculul de luptă Bradley.

Vezi și: Tancul Bradley a primit șenile îmbunătățite

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel